تعمیر و راه اندازی دستگاه DSC آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان

۰۲ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۱ کد : ۲۴۳۰۵ اخبار و رویدادها
تعمیر و راه اندازی دستگاه DSC آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان

در راستای حمایت از فعالیت های علمی و تحقیقاتی پژوهشگران و محققان کشور، دستگاه Differential Scanning Calorimetry آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان که در طی ماه های گذشته خارج از سرویس بوده، هم اکنون مورد تعمیر و بروزرسانی قرار گرفته و آماده ارائه خدمات به اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان دانشگاه کاشان و همچنین سایر مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی کشور می باشد.

آنالیز گرماسنجی روبشی تفاضلی (DSC) یک تکنیک حرارتی و از پرکاربردترین روش ها برای آنالیز مواد نانو، پلیمری، آلی و دارویی است که در آن تغییرات ظرفیت حرارتی ماده در فشار ثابت به عنوان تابعی از دما، به طور پیوسته اندازه گیری می شود و روشی قدرتمند برای اندازه‌گیری کمی‌ تغییر انرژی و شناسایی ساختار فیزیکی و شیمیایی مواد به حساب می آید. از جمله کاربردهای مهم این روش‌ می توان به اندازه‌گیری دمای ذوب، بررسی دمای انتقال شیشه‌ای، دمای بلورینگی، دمای تبلور، اندازه گیری دمای تخریب، بررسی و اندازه گیری آنتالپی تحول اشاره کرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۵۵۹۱۳۳۹۸ -۰۳۱، سرکار خانم امینی تماس حاصل فرمایید.

نظر شما :