آزمون اندازه گیری اسانس گلاب

آزمایشگاه آنالیز صنعتی
۱۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۱:۲۳ کد : ۲۱۶۷۳ آزمایش آزمایشگاه آنالیز صنعتی
تعداد بازدید:۳۰۶

 با توجه به استفاده از گلاب در درمان دردهای روماتیسمی، قلبی و همچنین در پخت انواع شیرینی ها و تهیه بستنی ها، اطلاع از میزان اسانس گلاب های تولید شده از اهمیت ویژه ای برخوردار است. افزودن اسانس مصنوعی به گلاب یک تقلب محسوب می شود و از نظر مصرف خوراکی برای سلامتی مشکل به وجود می آورد، بنابراین لازم است اقدام جدی برای حذف آن به عمل آید. این آنالیز به منظور بررسی میزان اسانس گلاب های تولیدی و عرضه شده انجام می گردید.

 

لطفا جهت درخواست آزمایش از طریق تماس با شماره 03155913371 و یا ارسال پیام به شماره  09219914513 در واتساپ اقدام فرمایید.


نظر شما :